Welke werkschoenen moet ik in de zomer dragen?

De Hitte en de hoge temperaturen veroorzaken niet alleen sloomheid en vermoeidheid maar veroorzaken ook lastige been- en voetproblemen op voor mensen die uren per dag veiligheidsschoenen moeten dragen. Als u veiligheidsschoenen wilt kopen, weten we dat er functies zijn die je niet mag missen. We weten dat we ervoor moeten zorgen dat de beschermingsklasse geschikt is voor de taak die je moet uitvoeren op je werkplaats.

Ademende werkschoenen

Een paar jaar geleden had iedereen die in de transport-, metaal- en technische -industrie werkte, bij thuiskomst last van zweet- en stink voeten. Het Italiaanse werkschoenenmerk Diadora is erin geslaagd een werkschoen te ontwikkelen die de oplossing biedt voor dit probleem. Diadora werkschoenen zijn niet alleen een oplossing voor zweetvoeten, maar houden ook water buiten. Tegenwoordig zijn er verschillende toepassingen die kunnen worden gebruikt om werkschoenen ademend te maken. Een belangrijke toepassing is het materiaal van werkschoenen. Veiligheidsschoenen kunnen bijvoorbeeld gemaakt worden van verschillende leersoorten, maar ook van doeken zoals Mesh nylon, microfiber en kunststof (polyurethaan).

Zool

Wat de binnenband van een auto of fiets ook is, is de zool van de schoen ook. Goede zolen zijn erg belangrijk.

 Hoe kom je erachter welke schoenen bij jou passen?

Als je op zoek bent naar nieuwe werkschoenen, dan kunnen deze richtlijnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. De zool is opgebouwd uit meerdere delen. Een geprofileerde buitenzool, een gedempte tussenzool die de flexibiliteit bepaalt, en een binnenzool waarmee je je voeten erop kunt laten rusten voor comfort. Sportieve werkschoenen zijn ook te koop.

 Sportieve werkschoenen

Sportieve werkschoenen zijn comfortabel en licht, met een veiligheidsneus en gaten aan de zijkanten om te ademen. Nadeel is dat ze niet waterdicht zijn. als je in de regen buiten moet werken dan kan je natte voeten krijgen. Bekijk deze website voor verschillende soort werkschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *